Topkwaliteit BBQ voor Barneveld met HECO Vleesspecialiteiten

Genieten van topkwaliteit BBQ voor Barneveld

Gezellig met vrienden, familie of collega’s genieten van een heerlijke BBQ? Of wilt u volledig ontzorgd worden met een complete verzorging? Het is bij ons mogelijk! Voor een goed verzorgde BBQ in Barneveld staan wij voor u klaar. Wij hebben een heerlijk assortiment voor de barbecue, bestaande uit vleesspecialiteiten, salades, sauzen en stokbrood. Bij ons kunt u kiezen uit een compleet pakket – met optioneel een barbecue en / of pan en tang – of alleen een vleespakket. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw BBQ catering samen te stellen.

Complete pakketten of zelf samenstellen

Onze BBQ Compleet-pakketten worden geleverd met plastic borden, bestek en servetten. Vanaf 15 personen en binnen een straal van 15km doen wij gratis bezorgen en ophalen. Verder is het mogelijk om bij uw BBQ Compleet-pakket een barbecue en / of pan te reserveren, inclusief tangen. U betaalt alleen het gasverbruik à € 15 per stuk en de schoonmaakkosten à € 15 per stuk.

Natuurlijk kunt u ook zelf uw BBQ-pakket samenstellen. Bekijk hieronder de mogelijkheden en geef uw wensen aan ons door.

Voor de BBQ in Barneveld voorzien wij u graag

Voor een heerlijke BBQ in Barneveld en omgeving staat HECO voor u klaar. Geef uw bestelling direct online door via de bestel-button of neem contact met ons op. Naast onze BBQ catering kunt u bij ons ook heerlijke koud en warm buffetten bestellen en gebruikmaken van onze partyservice. Ook kunt u online uw vlees bij ons bestellen. Heeft u een vraag? Laat het ons weten.