Voor catering Ederveen kiest u HECO Vleesspecialiteiten

Catering bestellen, inclusief aankleding

Geeft u binnenkort een groot feest, omdat u gaat trouwen of een (zakelijk) jubileum te vieren heeft? Bent u op zoek naar een goede cateraar in de buurt die voor u alles kan regelen, zodat u zorgeloos kunt genieten met uw vrienden, familie of collega’s? Uw catering bestellen, inclusief aankleding, is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Geef uw wensen aan ons door

Wij kunnen u uitstekend bedienen met onze heerlijke hapjes en buffetten. Wij hebben verschillende keuzes qua warme en koude gerechten:

  • Warm en koud buffet: geniet onder andere van onze verse broodsoorten, ambachtelijke beenham, kipsaté met satésaus en gehaktballetjes in lekkere saus. Natuurlijk zijn er ook verschillende desserts waaruit u kunt kiezen.
  • BBQ: voor de zomermaanden is onze BBQ catering een uitstekende keuze.
  • Gourmet: voor de wat koudere maanden kunt u ook kiezen voor een gourmet- of fondueschotel.
  • Stamppotbuffet: een Hollandse stamppotbuffet is heerlijk tijdens de wintermaanden.

Daarnaast zorgen wij ook voor (fris)drank, borden, bestek, (sta)tafels en banken. Wilt u een grote partytent met verwarming? Ook geen enkel probleem. Wij regelen het voor u. Kijk bij onze partner op de website voor de mogelijkheden.

Catering bestellen bij HECO Vleesspecialiteiten

Wij ontzorgen u volledig. Wij leveren alles op het gewenste tijdstip en nemen het na afloop weer mee naar huis. U heeft er verder geen omkijken naar. Wilt u graag uw catering bestellen bij ons? Neem contact met ons op. HECO Vleesspecialiteiten staat voor u klaar.