Catering bruiloft, compleet verzorgd door HECO Vleesspecialiteiten

Op en top georganiseerde catering voor jullie bruiloft

Zijn jullie op zoek naar een compleet verzorgde catering voor jullie bruiloft? Dat zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het jullie en jullie gasten aan niks ontbreekt. Laat ons uw bruiloft compleet maken met onze partyservice. Wij kunnen u uitstekend bedienen met onze heerlijke hapjes en buffetten, inclusief de complete aankleding.

Volop mogelijkheden voor de catering op jullie bruiloft

Wij hebben voor u al een aantal hapjes en buffetten samengesteld, maar natuurlijk kunt u ook zelf uw catering samenstellen en uw wensen aan ons doorgeven.

Onze mogelijkheden:

  • Warm en koud buffet: geniet onder andere van onze verse broodsoorten, ambachtelijke beenham, kipsaté met satésaus en gehaktballetjes in lekkere saus. Natuurlijk zijn er ook verschillende desserts waaruit u kunt kiezen.
  • BBQ: voor de zomermaanden is onze BBQ catering een uitstekende keuze. Wij bieden u diverse BBQ Compleet-pakketten aan, waarbij u ook een barbecue erbij geleverd kan krijgen. Natuurlijk kunt u ook zelf uw pakketten samenstellen. Alles is daarin mogelijk. Ook kunnen wij het BBQ’en voor u uit handen nemen.
  • Stamppotbuffet: een Hollandse stamppotbuffet is heerlijk en een uitstekende keuze als catering voor jullie bruiloft. Geniet van een heerlijke rookworst, sukadelapjes volgens oma’s recept en daarnaast een diversiteit aan stamppotten.

Jullie persoonlijke wensen zijn voor ons het belangrijkste. Wij kunnen rekening houden met diverse allergieën en andere dieetwensen.

Maak uw bruiloft compleet met HECO Vleesspecialiteiten

Voor catering voor jullie bruiloft staat HECO Vleesspecialiteiten voor jullie klaar. Wij regelen alles van A tot Z voor jullie. Willen jullie graag meer weten? Neem contact met ons op.