Wij leveren topkwaliteit catering voor Ede en omgeving

Voor zowel zakelijke als particuliere aangelegenheden bent u bij HECO Vleesspecialiteiten aan het juiste adres. Wij verzorgen de catering voor Ede en omgeving. Heeft u binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft of jubileum? Opent u binnenkort uw nieuwe bedrijfspand of heeft u een personeelsfeest? Laat u verrassen door onze kwaliteit.

Daarom kiest u voor HECO Vleesspecialiteiten

Wij werken enkel en alleen met vrouwelijk vlees vanwege de mooie structuur en kwaliteit van het vlees. Ons rundvlees komt van de Blonde d ’Aquitaine en de Verbeterd Roodbont runderen. Dit zijn de echte vleesrassen die bekend staan om hun malsheid en sappigheid. Voor varkensvlees werken wij uitsluitend met PorkBEst varken uit de Brabantse hallen. Onze varkenshouders zijn familiebedrijven met liefde voor het vak en voldoen aan Milieukeur. In hun bedrijfsvoering staat duurzaamheid centraal, hetgeen wij ook zeer belangrijk vinden.

Alle gerechten die wij voor u klaarmaken, zijn vers bereid en wanneer het kan, maken wij gebruik van lokale producten. Verder kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij kunnen de gehele catering voor u organiseren, inclusief de aankleding. U kunt uw persoonlijke wensen direct aan ons doorgeven.

Voor catering in Ede en omgeving komt u naar HECO Vleesspecialiteiten

Wist u ook dat wij ook nog veel meer doen qua catering? Wij verzorgen verschillende buffetten, regelen de BBQ voor uw feest en kunnen de complete aankleding verzorgen. Ook kunt u in onze webshop vlees bestellen. Voor kwaliteit moet u bij HECO Vleesspecialiteiten zijn.