Heerlijke kerst catering met familie, vrienden of collega’s

Wilt u tijdens de kerstdagen gezellig met de hele familie genieten van een heerlijk diner, maar heeft u geen zin om in de keuken te staan? Staat de kerstvakantie voor de deur en wilt u samen met uw collega’s het jaar feestelijk afsluiten met een goed verzorgde kerst catering? Dan bent u bij HECO Vleesspecialiteiten aan het juiste adres. Wij verzorgen een compleet verzorgde catering voor de kerst.

Traditioneel gourmetten of fonduen

Gourmetten tijdens de kerstdagen…vaak een traditie. Genieten van alle lekkere hapjes, bestaande uit diverse vleessoorten – waaronder biefstuk, varkenshaas, kipfilet en shoarma – salades, sausjes en natuurlijk stokbrood met kruidenboter. Wilt u eens wat anders proberen? Dan kunt u ook fonduen. Wij hebben diverse pakketten, maar u kunt ook zelf een pakket samenstellen. Geef uw wensen direct aan ons door een offerte aan te vragen of neem telefonisch contact op via 06 150 607 82.

Overheerlijk buffet

Wilt u toch iets anders dan gourmetten? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor één van onze buffetten. Wij hebben een aantal heerlijke buffetten voor u samengesteld. Diverse warm en koud buffetten, bestaande uit salades, heerlijk mals vlees en aansluitend een dessert. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een stamppotbuffet met huisgemaakte boerenkool, zuurkool en hutspot. Natuurlijk mogen de rookworsten en sukadelapjes – volgens oma’s recept – niet ontbreken.

Mooie afsluiting van het jaar met collega’s tijdens de kerst catering

Wilt u het jaar feestelijk afsluiten met uw collega’s? Maak dan gebruik van onze partyservice, waarbij wij u voorzien van heerlijke hapjes en buffetten, inclusief de complete aankleding.

Maak uw catering voor de kerst compleet met HECO Vleesspecialiteiten

Voor zowel bedrijven als thuis kunt u bij ons terecht. Wij regelen alles van A tot Z voor u. Geef uw persoonlijke wensen door en wij zorgen ervoor dat uw kerstdiner een groot succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op.