Topkwaliteit catering voor Wageningen en omgeving

Wilt u een goed verzorgde catering voor een bedrijfsactiviteit? Binnenkort iets te vieren, zoals een verjaardag, bruiloft of ander jubileum? Kies voor HECO Vleesspecialiteiten. Wij verzorgen de catering voor Wageningen en omgeving, zowel zakelijk als particulier. Wij verrassen u met catering van topkwaliteit.

De mogelijkheden bij ons

  • Wij kunnen u de gehele catering voor u organiseren, inclusief de aankleding. U kunt uw persoonlijke wensen direct aan ons doorgeven.
  • Wij zorgen voor verschillende soorten warme en koude buffetten. Wij hebben al enkele buffetten voor u samengesteld, waaronder ook ons stamppotbuffet. Echter, maatwerk is ook mogelijk.
  • Wilt u genieten van een heerlijke BBQ met vrienden, familie of collega’s? Wij regelen het voor u. U kunt kiezen uit diverse salades, stokbrood, diverse sauzen en natuurlijk vlees en vis. Heeft u bepaalde dieetwensen? Laat het ons weten.
  • Bent u van plan om te gaan gourmetten of fonduen? Wij hebben enkele heerlijke schotels voor u samengesteld.
  • Wilt u een bedrijfsborrel organiseren? Maak gebruik van onze partyservice, waarbij wij u voorzien van heerlijke hapjes en buffetten.
  • Wilt u eenvoudig online vlees bestellen? Dat kan via onze webshop.

Duurzaam en vers bereid

Wij werken enkel en alleen met vrouwelijk vlees vanwege de mooie structuur en kwaliteit van het vlees. Ons rundvlees komt van de Blonde d ’Aquitaine en de Verbeterd Roodbont runderen. Dit zijn de echte vleesrassen die bekend staan om hun malsheid en sappigheid. Voor varkensvlees werken wij uitsluitend met PorkBEst varken uit de Brabantse hallen. Onze varkenshouders zijn familiebedrijven met liefde voor het vak en voldoen aan Milieukeur. In hun bedrijfsvoering staat duurzaamheid centraal, hetgeen wij ook zeer belangrijk vinden.

Alle gerechten die wij voor u klaarmaken, zijn vers bereid en wanneer het kan, maken wij gebruik van lokale producten.

Voor catering in Wageningen en omgeving komt u naar HECO Vleesspecialiteiten

Met HECO Vleesspecialiteiten geniet u van topkwaliteit catering. Komt u uit Wageningen of omgeving? Neem beslist contact met ons op.