Online vlees bestellen? Natuurlijk doet u dat bij HECO

Filter

Prijs

Categorie

Gewicht

Soort vlees

Product Verpakking

Online vlees bestellen bij HECO Vleesspecialiteiten

Wilt u een heerlijke kippenrollade kopen of een mals stuk biefstuk bestellen? Online vlees bestellen doet u direct online in onze webshop. Alle stukken vlees zijn één kilogram en via onze webshop kunt u zelf aangeven hoeveel stuks u per product wil. Wanneer u uw product(en) heeft toegevoegd aan het winkelmandje en u klaar bent, kunt u eenvoudig afrekenen via iDeal of achteraf contant of per pin aan de deur.

Levering van uw bestelling

Heeft u een totale bestelling van € 75 of meer, dan wordt uw bestelling gratis bij u thuisbezorgd. Onder de € 75 rekenen wij € 7,95 aan bezorgkosten. Uiteraard kan het vlees ook op afspraak opgehaald worden bij ons op locatie.

Wij leveren onze bestellingen van donderdag t/m zaterdag. Mocht één van deze dagen voor u niet haalbaar zijn, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Vlees van uitstekende kwaliteit

Wij werken enkel en alleen met vrouwelijk vlees vanwege de mooie structuur en kwaliteit van dit vlees. Ons rundvlees komt van de Blonde d ’Aquitaine en de Verbeterd Roodbont runderen. Dit zijn de echte vleesrassen die bekend staan om hun malsheid en sappigheid. Kwaliteit begint al in de weide. De runderen worden met liefde, rust en ruimte groot gebracht. Het vlees komt allemaal van Hollandse bodem. Dit geldt ook voor ons varkensvlees. Wij werken uitsluitend met de PorkBest varken uit de Brabantse hallen. Dit zijn varkens van het Duitse Pietran ras, gekruisd met het Landras. Onze varkenshouders zijn familiebedrijven met liefde voor het vak en voldoen aan Milieukeur. In hun bedrijfsvoering staat duurzaamheid centraal.

Met ons vlees bereidt u de lekkerste gerechten. Laat u verrassen door onze kwaliteit!

preloader