HECO Vleesspecialiteiten staat voor kwaliteit en levert een perfect stuk vlees af voor zowel zakelijk als particulier. Bent u als restaurant of cateraar op zoek naar een partner voor het leveren van vlees? Wilt u als landwinkel of particulier smaakvol vlees? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Het ontstaan van HECO Vleesspecialiteiten

In 2013 startten wij met het snijden van vlees voor horeca. Door de jaren heen vroegen steeds meer mensen of wij de complete aankleding rondom BBQ catering konden verzorgen. Dat pakten wij vol enthousiasme op. Ook kwamen daar de koud en warm buffetten bij. Ook dit maakten wij waar en dat viel goed in de smaak bij iedereen.Vleesspecialist HECO

Door de ontwikkelingen in de maatschappij hebben wij er toch voor gekozen om vanaf 2022 weer terug te gaan naar de basis en te stoppen met onze catering. Daarom leveren wij nu vol enthousiasme vlees aan horeca en verzorgen wij de vleesbewerking voor landwinkels en particulieren.

Waarom kiezen voor HECO Vleesspecialiteiten?

  • Wij maken wat u als klant wenst.
  • Wij gaan alleen voor topkwaliteit.
  • Wij leveren vacuüm verpakt – als u dat wenst.
  • Mogelijkheid tot invriezen bij ons op locatie.
  • Onze runderen en varkens worden op een andere locatie geslacht, maar worden door ons uitermate netjes bewerkt.

Kom in contact met ons

Wilt u graag dat wij uw vlees bereiden en / of leveren? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.