Neem contact op met Heco

Partyservice catering met HECO Vleesspecialiteiten

Heeft u binnenkort een groot feest, zoals een bruiloft of bedrijfsfeest? Bent u binnenkort jarig en wilt u alles goed verzorgd hebben? Of is er een andere gelegenheid waarvoor u een goede cateraar zoekt? Laat ons uw feest compleet maken met onze partyservice catering. Wij kunnen u uitstekend bedienen met onze heerlijke hapjes en buffetten, inclusief de complete aankleding.

De mogelijkheden binnen onze partyservice catering

Wij hebben voor u al een aantal hapjes en buffetten samengesteld, maar natuurlijk kunt u ook zelf uw catering samenstellen en uw wensen aan ons doorgeven.

Onze mogelijkheden:

  • Warm en koud buffet: geniet onder andere van onze verse broodsoorten, ambachtelijke beenham, kipsaté met satésaus en gehaktballetjes in lekkere saus. Natuurlijk zijn er ook verschillende desserts waaruit u kunt kiezen.
  • BBQ: voor de zomermaanden is onze BBQ catering een uitstekende keuze. Wij bieden u diverse BBQ Compleet-pakketten aan, waarbij u ook een barbecue erbij geleverd kan krijgen.
  • Gourmet: voor de wat koudere maanden kunt u ook kiezen voor een gourmet- of fondueschotel.
  • Stamppotbuffet: een Hollandse stamppotbuffet is heerlijk tijdens de wintermaanden.

Maak uw feest compleet met HECO Vleesspecialiteiten

Voor zowel de zakelijke markt als catering aan huis kunt u bij ons terecht. Wij regelen alles van A tot Z voor u. Geef uw persoonlijke wensen aan ons door. Wij kunnen rekening houden met diverse allergieën en andere dieetwensen. Maak u feest compleet met HECO Vleesspecialiteiten.