Vleespakket

Geniet van ons heerlijke stamppotbuffet

Wat is een goede cateraar zonder een heerlijk winters stamppotbuffet op de menukaart? Dit buffet is bij zowel formele als informele gelegenheden een uitstekende keuze. Wij hebben voor u twee buffetten samengesteld, maar u kunt natuurlijk ook zelf een buffet samenstellen en aan ons doorgeven.

Onze stamppotten zijn op ambachtelijke wijze klaargemaakt en vers van het land. Smaakvolle, stevige stamppotten met een heerlijke rookworst, gebakken speklapjes en / of sukadelapjes volgens oma’s geheime recept. Iets wat u zeker eens moet proeven en gelukkig kan dat bij ons!

Maak een keuze uit onze stamppotbuffetten

Stamppotbuffet” 14,50 p.p.
  • Huisgemaakte boerenkool, zuurkool en hutspot
  • Rookworst grof en fijn
  • Gebakken speklapjes

14,50 p.p.
Bestel direct

Stamppotbuffet “Luxe” 21,90 p.p.
  • Huisgemaakte boerenkool, zuurkool en hutspot
  • Rookworst grof en fijn
  • Gebakken speklapjes
  • Sukadelapjes volgens oma’s recept

21,90 p.p.
Bestel direct

Naast deze buffetten die wij al voor u hebben samengesteld, zijn er nog veel meer mogelijkheden voor uw buffet. Wilt u bijvoorbeeld extra gerechten bij het stamppotbuffet, bekijk dan ons aanbod van warm en koud buffet: een mand met vers gebakken broodsoorten, ambachtelijk gerookte beenham, gehaktballetjes in lekkere saus of verschillende desserts. U kunt altijd contact met ons opnemen om uw persoonlijke wensen door te geven. Wij kunnen rekening houden met diverse allergieën en andere dieetwensen.

HECO Vleesspecialiteiten doet nog meer!

Naast onze buffetten verzorgen wij ook de BBQ tijdens de zomermaanden, kunt u gourmet- en fondueschotels bestellen, zijn wij de partyservice voor uw feest en kunnen wij de complete aankleding verzorgen. Wilt u online vlees bestellen? Ga dan naar onze webshop. HECO Vleesspecialiteiten staat voor u klaar.