Verzending en levering

Vlees/Vleespakket bestellen:

Uw bestelling wordt al vanaf € 75,00 gratis bij u thuisbezorgd. Wij leveren onze vleespakketten uit van donderdag t/m zaterdag. Mochten deze dagen voor u niet haalbaar zijn, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Uiteraard kan het vlees ook volgens afspraak opgehaald worden. Onder de € 75,00 rekenen wij € 7,95 aan bezorgkosten.

Barbecue bestellen:

Ook is het mogelijk om uw barbecuepakketten te bestellen of uw gehele barbecue zelf samen te stellen. Onze “BBQ-pakketten Compleet” worden vanaf 15 personen op elk gewenst tijdstip uitgeleverd. Het is ook mogelijk om een pan en/of barbecue te reserveren. Laat ons dit weten door deze optie aan te vinken.

Informatie over onze levering:

Vlees is een natuurproduct. Het gewicht per portie, zeker in de ambachtelijke omgeving, varieert daardoor. De ene karbonade is zwaarder dan de andere. Daarom wegen wij uw bestelling ook altijd af. Per product kan het gewicht afwijken van het gewicht vermeld in de webshop! Maar de totale factuur is minimaal gelijk aan het betaalde bedrag. Is de waarde hoger, dan heeft u een meevaller. Mocht onverhoopt het bedrag lager zijn, dan voegen we een extra product toe om het bedrag alsnog kloppend te maken.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Tel: 06 – 15 060 782

E-mail: info@hecovleesspecialiteiten.nl